Träning som transport

Även om jag har semester så tar jag inte helt ledigt från träningen. Idag skulle jag på tjejmiddag med kompisarna från gymnasiet och jag tog tillfället i akt att springa 11 km från där min mamma bor in till min kompis i Kalmar. Lite väl varmt, men skönt att röra på sig. Hade min löpryggsäck med mig så jag kunde duscha där innan middagen. Plus att det löste problemet hur jag skulle ta mig in till stan. 🙂

20130811-232737.jpg
Här har jag sprungit många varv runt idrottsplatsen under mina gymnasieår / Kalmar i bakgrunden / min gamla gymnasieskola / Domkyrkan på Stortorget

One thought on “Träning som transport

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s