Träning som transport

Även om jag har semester så tar jag inte helt ledigt från träningen. Idag skulle jag på tjejmiddag med kompisarna från gymnasiet och jag tog tillfället i akt att springa 11 km från där min mamma bor in till min kompis i Kalmar. Lite väl varmt, men skönt att röra på sig. Hade min löpryggsäck med mig så jag kunde duscha där innan middagen. Plus att det löste problemet hur jag skulle ta mig in till stan. 🙂

20130811-232737.jpg
Här har jag sprungit många varv runt idrottsplatsen under mina gymnasieår / Kalmar i bakgrunden / min gamla gymnasieskola / Domkyrkan på Stortorget

Det här inlägget postades i Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Träning som transport

  1. Freedomtravel skriver:

    Smart! Jag tycker att det är jobbigt att träna när det är såhär varmt, men förhoppningsvis kommer vi igång snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s