Bloggtema: dag 7

Vissa menar att ingen utomstående person eller situation kan få oss att må på ett visst sätt. Att allt vi känner är ett undermedvetet val som vi själva gör baserat på tidigare erfarenhet.

Finns det någon person i din omgivning som påverkar dig på ett sätt som du inte tycker om? Om det första påståendet kan vara sant – hur skulle du då kunna välja att känna kring dem istället?

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Listor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bloggtema: dag 7

  1. Freja skriver:

    Det händer att människor får mig att bli nedtryckt. Men då brukar jag fundera på vad i deras bakgrund som gör att de har behov av att trycka ner andra, och ofta blir det då istället å att jag tycker synd om dem och vill försöka hjälpa dem att må bättre…

  2. ergo sum skriver:

    Det kunde hända förr – att jag kunde bli negativt påverkad, särskilt när min far var onykter – men jag försöker alltid göra medvetna val kring hur jag låter andra påverka mig. Försöker. *ler* Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s