Bloggtema: dag 7

Vissa menar att ingen utomstående person eller situation kan få oss att må på ett visst sätt. Att allt vi känner är ett undermedvetet val som vi själva gör baserat på tidigare erfarenhet.

Finns det någon person i din omgivning som påverkar dig på ett sätt som du inte tycker om? Om det första påståendet kan vara sant – hur skulle du då kunna välja att känna kring dem istället?

2 thoughts on “Bloggtema: dag 7

  1. Det händer att människor får mig att bli nedtryckt. Men då brukar jag fundera på vad i deras bakgrund som gör att de har behov av att trycka ner andra, och ofta blir det då istället å att jag tycker synd om dem och vill försöka hjälpa dem att må bättre…

  2. Det kunde hända förr – att jag kunde bli negativt påverkad, särskilt när min far var onykter – men jag försöker alltid göra medvetna val kring hur jag låter andra påverka mig. Försöker. *ler* Kram på dig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s