Bloggtema: dag 6

Mitt favoritcitat alla kategorier är ”The journey of a thousand miles begins with a single step”. Det har följt mig genom livet på så många olika sätt.

Men vilket citat beskriver bäst hur du ser på livet? Om du inte har något favoritcitat så är du absolut välkommen att hitta på ett helt eget!

5 thoughts on “Bloggtema: dag 6

  1. Det finns ju massor av bra citat och ett av mina favoriter är kort och gott att “det ordnar sig på det ena eller andra viset”. Jag ska nog skriva ett inlägg om vad jag tyckte om att göra som barn. Inspirerad av dig i nåt inlägg nedåt i bloggen. I barndomslekar tror jag det går att hitta mycket att använda sig av som vuxen.

    Härligt att du har en skön semester!

    Kram Nina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s