Bloggtema: dag 4

I anställningsintervjuer så ombeds man ofta att berätt om sina 3 bästa och 3 sämsta sidor. I såna situationer blir det ju rätt krystat att faktiskt vara helt ärlig.

Men tänk dig istället att du satt i en intervju med bara dig själv. Vilka är dina 3 bästa och sämsta sidor om du måste vara helt ärlig och ingen annan får veta?

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Listor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bloggtema: dag 4

 1. Freja skriver:

  Det där diskuterade jag med mina vänner för något år sen. Mina riktigt bra egenskaper är att jag är en jävel på att packa snabbt och effektivt och på att klippa kattklor. Min kompis är bra på att snabbt vrida ihop plastpåsar (det är fascinerande att se det!) och att baka bröd utan recept. Strax efter den diskussionen var hon på en intervju och sa faktiskt det här när frågan om styrkor kom fram. De tittade förvirrat på henne och hon sa snabbt de mer vedertagna: effektiv, snabblärd, flexibel osv…

 2. ergo sum skriver:

  *ler*
  3 bästa: att jag alltid söker lösningar och förståelse för saker och ting och människor. Att jag är nyfiken och öppen. Att jag håller det jag lovar.
  3 sämsta: att jag måste bli bättre på att säga nej vad gäller saker som jag ombeds göra, att jag hör dåligt på höger öra och att jag alltid är så in i norden plikttrogen. Mot andra.

  Hoppas du har en underbar semester! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s