Bloggtema: dag 4

I anställningsintervjuer så ombeds man ofta att berätt om sina 3 bästa och 3 sämsta sidor. I såna situationer blir det ju rätt krystat att faktiskt vara helt ärlig.

Men tänk dig istället att du satt i en intervju med bara dig själv. Vilka är dina 3 bästa och sämsta sidor om du måste vara helt ärlig och ingen annan får veta?

2 thoughts on “Bloggtema: dag 4

  1. Det där diskuterade jag med mina vänner för något år sen. Mina riktigt bra egenskaper är att jag är en jävel på att packa snabbt och effektivt och på att klippa kattklor. Min kompis är bra på att snabbt vrida ihop plastpåsar (det är fascinerande att se det!) och att baka bröd utan recept. Strax efter den diskussionen var hon på en intervju och sa faktiskt det här när frågan om styrkor kom fram. De tittade förvirrat på henne och hon sa snabbt de mer vedertagna: effektiv, snabblärd, flexibel osv…

  2. *ler*
    3 bästa: att jag alltid söker lösningar och förståelse för saker och ting och människor. Att jag är nyfiken och öppen. Att jag håller det jag lovar.
    3 sämsta: att jag måste bli bättre på att säga nej vad gäller saker som jag ombeds göra, att jag hör dåligt på höger öra och att jag alltid är så in i norden plikttrogen. Mot andra.

    Hoppas du har en underbar semester! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s