2 thoughts on “Bloggtema: dag 3

  1. Att misslyckas är ett kanonbra sätt att lära sig saker på! Stackars den organisation som inte tillåter misslyckanden. Där kommer alla bara att göra det de redan kan och ingen vågar göra nått nytt!

  2. Jag ser inte heller misslyckande som negativt. Det är något att ta lärdom av och sedan gå vidare från. Jag har aldrig ångrat något hittills jag gjort – för det jag gjorde då som kanske kan te sig som ett sämre beslut nu, var det som kändes rätt just då.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s