Bloggtema: Dag 1

Eftersom jag ska på semester till Sverige nu i två härliga veckor så kommer det att bli lite glesare mellan inläggen. Men som jag har gjort ett par gånger tidigare så kör jag ett litet förprogrammerat tema här i bloggen medans jag är borta.

Lite miljöskadad av mina studier i lifecoaching är jag ju, så jag tänkte helt enkelt lägga upp ett citat eller en fråga per dag kring coachingfunderingar som förhoppningsvis kan väcka lite tankar och idéer om hur man exempelvis kan göra saker annorlunda om man så skulle vilja. När jag är tillbaka så kanske jag tar och kör en radda med mina egna svar, men tills dess skickar jag över svarsbollen till er om ni är sugna på att fånga och lämna en kommentar. 🙂

Ni får gärna låna den här bloggutmaningen/temat i era bloggar om ni vill, men länka isåfall tydligt tillbaka till bortabrabloggen som er källa.

Första dagens tema är tacksamhet. Vad är du riktigt tacksam för? Idag, senaste veckan, senaste månden och året? Varför är du tacksam för just dessa saker?

Själv är jag tacksam för att det inte är mer än 24 timmars flyg resa hem till min älskade familj. Tänk om man levt gör sådär en 100 år sedan och båtresan hade tagit flera månader… Så rätt tacksam är jag allt att jag lever idag istället! Nu ska jag strax borda flyget mot Thailand, där väntar nästa flyg direkt till Stockholm. 🙂

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Listor. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bloggtema: Dag 1

 1. Boel i Sydney skriver:

  Ha det underbart i Sverige! Forlat att jag inte kommenterat pa lange, blev mycket innan semestern, och var inte online mycket under semestern… kram!

 2. Freja skriver:

  Tacksamhet passar mig bra på en måndag, då kör jag ju mina gladmåndagar! Så jag har i princip svarat på vad som är min tacksamhet i dag, om det går att likställa tacksamhet med glädje!

 3. ergo sum skriver:

  *ler* Jag är tacksam just nu för denna sommar. Som givit mig ljus och värme och fyllt mina batterier. Annars är jag tacksam för att jag är jag. Att jag lever just här och nu – i en tid och ett land där jag kan göra aktiva val och mitt liv inte blir lika kringskuret av villkor och lagar, traditioner, som i många andra tider och länder..

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s