Förkyld

Suck! Är det inte alltid så när semestern är på intåg? Kände mig krasslig redan igår kväll, men i morse så hade förkylningen kickat igång ordentligt. Typiskt. Men det blir tidigt i säng ikväll för mig, och förhoppningsvis känner jag mig piggare imorgon.

Dessutom så såg jag idag att Melbourne har haft sin varmaste julimånad någonsin med en medeltemp på 15,9 grader. Inte så tokigt för att vara vinter ändå. Men så blir det ju bra mycket kallare om nätterna. 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Förkyld

  1. shadaim12 skriver:

    krya på dig

  2. Freedomtravel skriver:

    Typiskt när man slappnar av… Krya på dig!

  3. Freja skriver:

    Låter som att Melbourn vintertid är helt perfekt för mig! Krya på dig! Jag blev rejält förkyld med feber i flera dagar någon vecka innan semestern. Sååå nöjd över att jag, när jag nu ändå blev sjuk, blev det innan semestern och inte under den…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s