Förkyld

Suck! Är det inte alltid så när semestern är på intåg? Kände mig krasslig redan igår kväll, men i morse så hade förkylningen kickat igång ordentligt. Typiskt. Men det blir tidigt i säng ikväll för mig, och förhoppningsvis känner jag mig piggare imorgon.

Dessutom så såg jag idag att Melbourne har haft sin varmaste julimånad någonsin med en medeltemp på 15,9 grader. Inte så tokigt för att vara vinter ändå. Men så blir det ju bra mycket kallare om nätterna. 🙂

3 thoughts on “Förkyld

  1. Låter som att Melbourn vintertid är helt perfekt för mig! Krya på dig! Jag blev rejält förkyld med feber i flera dagar någon vecka innan semestern. Sååå nöjd över att jag, när jag nu ändå blev sjuk, blev det innan semestern och inte under den…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s