Mer från arkivet

20130730-232222.jpg
Fånig bild från en bar i centrala stan från mitt första år i Melbourne. Ser man ett plirigt älghuvud som ligger och vilar så kan man ju inte låta bli!

20130730-232231.jpg
Julkängrun Kris som jag pyntade med i vår årliga pynttävling på jobbet. Vann gjorde jag tyvärr inte och Kris fick istället flytta hem till vännen A som present när hon fick sitt permanenta Aussie visum. Viktigt att han fick stanna i familjen 🙂 / God och stor drink med T på Luwow för något år sedan

3 thoughts on “Mer från arkivet

  1. *ler* Och NU är jag tillbaka! Och det fanns ju en hel del att läsa ifatt!! Fantastiskt kul att du snart är på väg hit!!!! Och till Bästkusten (?) också!!! Yaaaaay… Tänk om man helt ovetande sprang på dig i Göteborg… Hopas du får en underbar vistelse!

    Och vad duktig du är! 22 km!! Det skulle jag bara kunna drömma om.. Har kämpat mig upp mot milen igen med mitt knä, men jag får liksom inse mina begränsningar.. *ler*

    Ta hand om dig Emmy och njut av ledigheten! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s