Mer från arkivet

20130730-232222.jpg
Fånig bild från en bar i centrala stan från mitt första år i Melbourne. Ser man ett plirigt älghuvud som ligger och vilar så kan man ju inte låta bli!

20130730-232231.jpg
Julkängrun Kris som jag pyntade med i vår årliga pynttävling på jobbet. Vann gjorde jag tyvärr inte och Kris fick istället flytta hem till vännen A som present när hon fick sitt permanenta Aussie visum. Viktigt att han fick stanna i familjen 🙂 / God och stor drink med T på Luwow för något år sedan

Det här inlägget postades i Melbourne, Om bloggförfattaren. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mer från arkivet

 1. Freja skriver:

  Hahaha, gillar din tomtekänguru. Hen skulle ha matchad den julyucca jag hade förr om åren!

 2. ergo sum skriver:

  *ler* Och NU är jag tillbaka! Och det fanns ju en hel del att läsa ifatt!! Fantastiskt kul att du snart är på väg hit!!!! Och till Bästkusten (?) också!!! Yaaaaay… Tänk om man helt ovetande sprang på dig i Göteborg… Hopas du får en underbar vistelse!

  Och vad duktig du är! 22 km!! Det skulle jag bara kunna drömma om.. Har kämpat mig upp mot milen igen med mitt knä, men jag får liksom inse mina begränsningar.. *ler*

  Ta hand om dig Emmy och njut av ledigheten! Kram

 3. Kikar tillbaka bland gamla minnen ser jag. Sånt är alltid kul 😉

  Hälsningar
  Yohanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s