Veckans lista

Hade en rätt bra söndag efter min löprunda, åkte hem till T’s föräldrar och fikade på nystekta plättar och sylt. Inget är så gott som socker när man känner att kroppen har jobbat hårt. Självklart åt jag nyttig lunch innan vi åkte dit, men det är alltid gott med en fika som grädde på moset. 🙂

Men nu är måndagen här igen och det rullar på fort nu! Förra veckans mål:

 1. Göra klart ytterligare en coachinguppgift. Nja, halvvägs kom jag, men imorgon kväll har jag avsatt 2 h för att få den klar innan jag åker.
 2. Träna bootcamp/spinning/kortare löpning x 4. Yes!
 3. Springa långrunda (20-22 km) på lördag eller söndag så att jag ligger i fas med maratonträningen inför oktober. Jorå, men jisses vad tungt det var!
 4. Laga mysmiddag med T en kväll. Nja, lagade middag en kväll gjorde jag, men det var mer äta och kila vidare än sitta och mysa ihop någon längre stund. Men härligt ändå att få små pauser tillsammans även när dagarna rusar på.
 5. Hålla tummar och tår för att sommarsolen hemma i Sverige stannar kvar en stund till! Har knipit både med tummar och tår, och visst ser det lovande ut än så länge.

Veckans mål då?

 • Bli klar med ovan nämnda coachinguppgift.
 • Träna 3 ggr.
 • Packa inför både Tasmanien och Sverige.
 • När jag går hem från jobbet på torsdag så tänker jag ta 100% ledigt från jobbet och 80% ledigt från coachingplugget i 2 veckor. Det enda som får följa med hem är 2 böcker att läsa när tid finns/om jag känner för det på tåg eller flyg samt två seminarier som jag måste logga in för på nätet under tiden i Sverige. Men jämfört med mitt nuvarande schema så känns det som en riktig semester!

Hur ser veckan ut hos er?

PS: Det var någon som undrade om nya Wolverine var bra. Det var riktigt bra tyckte både jag och T. Men så har jag ju en liten crush på Hugh Jackman också…

2 thoughts on “Veckans lista

 1. Du har lyckats bra med att hålla tummarna för det vackra vädret för det har varit och är en fantastiskt solig och varm sommar här i Sverige! Jag blir sugen på måldagar och mitt pluggande när jag läser ditt inlägg men jag går in i femte och sista semesterveckan nu så jag är utvilad och taggad för nya grejer:)

  Kram Nina

 2. Jag tycker du lyckas bra med dina mål! Här går dagarna i ett med aktiviteter med ungarna kombinerat med renovering av rum i källaren och kryddat med en hög goda böcker och kattmys. Två veckor till av det, sen drygt en och en halv vecka semesterresa till Sthlm och Gbg med ungarna och sen bara en halv vecka hemma innan jobbet börjar igen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s