Fredagsdejt

Då har fredagseftermiddagen infunnit sig igen. Kaos på jobbet till och från den här veckan, men nu har lugnet lagt sig lagom tills eftermiddagssolen kikar in genom fönstret. Nästa vecka vid den här tiden sitter jag förhoppningsvis i Hobart på Tasmanien och sippar på en smarrig drink på det här trevliga stället. Och nästa fredag igen sitter jag förhoppningsvis i Göteborg och umgås med mina fina vänner där. Toklängtar gör jag!

Ikväll blir det date night och bio med T. Han är så otroligt fin och stöttande på alla sätt, speciellt när jag har mycket med jobb och plugg. Så jag ska bjuda honom på bio ikväll som tack. Vi ska se senaste Wolverine filmen med Australiens nationalhjälte (i alla fall i skådespelarvärlden!) Hugh Jackman. Lite kul också att jag faktiskt var i Sydney i oktober förra året och bodde precis runt hörnet från där de filmade ett par delar av filmen!

Hoppas att ni har en härlig fredag där ute i världen!

2 thoughts on “Fredagsdejt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s