Skrivarglädje

Jag blev rätt glad i morse när jag kikade in här och insåg under tiden jag har bloggat här (sedan juni 2010) så har ni härliga läsare lämnat över 7000 kommentarer.

Ett stort tack och en virtuell blombukett vill jag skicka till er alla för att ni läser och tycker till! Och till er som inte kommenterar så ofta så är ni hjärligt välkomna att lämna ett litet avtryck här i bloggen så jag får lite feedback på det jag skriver om. Jag bloggar ju såklart om saker som jag är intresserad av, men jag tar alltid gärna emot tips om relevanta ämnen som ni gillar!

Nu ska jag checka ut från jobbveckan och bege mig iväg för att möta tjejerna och bila upp till vackra Daylesford för en helg av skratt, frisk luft, spa och mys. Härligt!

4 thoughts on “Skrivarglädje

  1. Och en stor blombukett tillbaka till dig vannen! Har varit dalig pa att kommentera pa senaste, ska andra pa det! Jag laser ju varje inlagg och blir sa glad varje gang det plingar till i inboxen. Ha en riktigt fin fredagkvall!

  2. Är en sån där tråkig bloggläsare som aldrig lämnar en kommentar men nu är det på tiden! Hamnade hos dig för länge sen då jag var helt inne på att flytta till Australien och googlade på nåt som hade med Australien att göra. Glad är jag för det! Förutom att jag fortfarande drömmer om att flytta utomlands och gärna vill åka en längre tid till Australien, funderar jag på att skola om mig till (hälso) coach (är socionom idag) och älskar därför att du utbildar dig till det och delar med dig av det du lär dig. Förutom att jag lär mig mycket för min egen personliga utveckling, får jag en insyn i hur en utbildning ungefär kan se ut. Så fortsätt gärna skriv om ditt liv i mitt drömland och om vad coaching lär dig så är jag mer än nöjd. Tack för all inspiration!

  3. Grattis till alla kommentarer! Jag började blogga för att jag ville träna på att skriva, men jag fortsätter tack vare kommentarerna!

  4. S: Vi hinner ju oftast snacka skype så det är lugnt! 🙂
    Susanne: Vad kul att du gillar coaching och Australien. Det kommer jag garanterat att skriva mer om!
    Freja: Visst är det så, kommentarerna hjälper inspirationen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s