Fullt upp!

Hjulen snurrar fort nu, både med jobb och plugg. Fast samtidigt så är det ju spännande, speciellt med coachingen. Lär mig så himla mycket nytt hela tiden, och det är skönt att kunna ta emot feedback. Jag har alltid varit sån att jag vill kunna allt med en gång, men ibland får man bara acceptera att de riktigt svåra sakerna tar tid att lära sig. Men det är också så mycket mer givande både när man växer och när man så småningom hittar sin plats.

I helgen ska jag iväg till vackra Daylesford och tanka upp med energi tillsammans med tjejerna. Jag och T var där för lite drygt ett år sedan, och det ska bli kul att åka tillbaka. Belöningar i form av upplevelser är absolut det som får mig att orka de dagar när det känns lite mycket.

Hoppas en onsdag varit fin!

One thought on “Fullt upp!

  1. Jag tycker oxå om känslan att utvecklas och lära nytt! Och min onsdag var härlig eftersom jag bara jobbade halva dagen och sen tog ut flex resten av veckan. Och är ledig otroliga 5,5 veckor! Tror att jag ska inleda med att sova hela dagen i morgon….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s