Sköna söndag

En väldigt lugn dag. Inte ett enda ‘borde’ eller ‘skulle’. Precis i linjen med boken jag läser just nu. Kraften i att leva i och njuta av nuet. Visst är det viktigt att lära av det förflutna, sätta nya mål och sen följa dem. Men vissa dagar så gör man bäst i att lyssna på kroppen, själen och nuet och ta det lugnt.

T har varit ute med en kompis nästan hela dagen, och jag har haft min sköna dos av ensamtid. Lite plugg. En tuff men bra löprunda med intervaller runt parken. Bakat mitt signaturrecept – kladdkakemuffins (och tänkt på alla de gånger när jag pluggade som jag och kompisarna samlades hemma hos mig på småtimmarna efter en utekväll och mosade i oss mina hembakta kladdkakemuffins som alltid fanns i frysen). Läst i ovan nämnda bok. Druckit kaffe. Löst sudoku. Vikt tvätt. Och varit lycklig och balanserad.

Nästa vecka kommer att bli busy. Men det gör ingeting, för jag mår rätt fint just nu. Och det är bara 18 dagar till semestern! 🙂

Hoppas er helg har varit fin! Är det semester för de flesta av er nu?

Det här inlägget postades i Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sköna söndag

  1. Lovisa skriver:

    Åh, frysta kladdkakemuffins!

  2. bortabrabloggen skriver:

    Jag vet! Bara tre veckor tills vi ses nu!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s