Sköna söndag

En väldigt lugn dag. Inte ett enda ‘borde’ eller ‘skulle’. Precis i linjen med boken jag läser just nu. Kraften i att leva i och njuta av nuet. Visst är det viktigt att lära av det förflutna, sätta nya mål och sen följa dem. Men vissa dagar så gör man bäst i att lyssna på kroppen, själen och nuet och ta det lugnt.

T har varit ute med en kompis nästan hela dagen, och jag har haft min sköna dos av ensamtid. Lite plugg. En tuff men bra löprunda med intervaller runt parken. Bakat mitt signaturrecept – kladdkakemuffins (och tänkt på alla de gånger när jag pluggade som jag och kompisarna samlades hemma hos mig på småtimmarna efter en utekväll och mosade i oss mina hembakta kladdkakemuffins som alltid fanns i frysen). Läst i ovan nämnda bok. Druckit kaffe. Löst sudoku. Vikt tvätt. Och varit lycklig och balanserad.

Nästa vecka kommer att bli busy. Men det gör ingeting, för jag mår rätt fint just nu. Och det är bara 18 dagar till semestern! 🙂

Hoppas er helg har varit fin! Är det semester för de flesta av er nu?

2 thoughts on “Sköna söndag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s