To do

Idag har jag varit riktigt effektiv. Utan att det var stressigt alls faktiskt. En tråkig (och icke-brådskande, men ändå nödvändig) jobbgrej som jag har sölat med ett tag är nu avklarad och skickad till chefen. Skönt!

Och när jag ändå var igång och fixade så har jag organiserat och fixat med en massa andra saker. Det är skillnad på att medvetet fylla dagen med en massa saker att göra jämfört med att jobba undan saker innan de hinner bli brådskande. Idag gjorde jag bara det sistnämnda och det kändes rätt skönt.

Borde ta och köpa en snygg to do list. Den här från Kikki K är himla fin och färgglad. Bild lånad hos http://www.kikki-k.com

Borde allt ta och köpa en snygg to do list. Den här i storlek A4 från Kikki K är himla fin och färgglad. Bild lånad hos http://www.kikki-k.com

Nu är det strax dags att gå hem och lyssna på coaching seminarium på datorn. Nästan alla mina föreläsningar är på webben, vilket är himla smidigt för det mesta. Men i september har jag nästa helgkurs med föreläsningar på skolan här i Melbourne, det ska bli så himla kul! Och innan dess är det ju dags för semester också. Mycket trevligt på gång! 🙂

One thought on “To do

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s