Pub trivia

För andra veckan i rad så fick vi ihop ett lag ikväll och joinade pub trivia på vår lokala pub. Förra veckan kom vi rätt långt ner i poängstegen, men ikväll så lyckades vi komma bland topp 5 lagen. Inte för att vann något, men kul var det.

Var och varannan pub här i Melbourne har trivia quiz någon gång i veckan och det är en kul möjlighet att umgås och ibland lära sig lite nytt. Även om jag aldrig kan (eller orkar lära mig) namnet på australiska cricketspelare från 70-talet. En klar nackdel med att inte komma härifrån, men å andra sidan så hade jag nog kunnat ungefär lika mycket (eller lite) om svenska sportprofiler från samma era!

Får kanske ta och köpa mig ett australiskt TP och öva lite mer på Aussie historia och allmänbildningsfrågorna. 🙂

2 thoughts on “Pub trivia

  1. Många av mina bekanta verkar gå på sådana där frågesporter, men jag hänger ju aldrig på pubar, så jag har missat det helt…

  2. Haha, jag kan typ aldrig nagra fragor pa trivian pa jobbet. Jag och Dan spelade en gang nar vi satt kvar efter jobbet pa en torsdagkvall, och vi kom pa delad sistaplats. Sen spelade jag sjalv en gang nar jag satt kvar, och kom nast sist. Meeen. Det ar ju battre nar man ar flera 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s