Måndagstankar och reseplaner

En lugn start på måndagen, det gamla eländiga morgonmötet är flyttat och jag dricker mitt kaffe i lugn och ro. Skönt!

Känns också bra att det nu bara är en enda liten månad kvar tills jag sitter på planet till Stockholm för 2 veckors semester hemma i Sverige. T kunde inte få ledigt så länge, så jag åker själv den här gången. Kul för att det är lättare att umgås med vänner och familj utan att behöva vara värdinna. Mindre kul för att jag kommer att sakna honom massor och för att flygresan är väldigt lång att göra själv. Men sånt är livet för oss utlandssvenskar ibland!

Men för att T och jag ska kunna tanka upp lite extra tid tillsammans innan jag åker till Sverige så ska vi åka en långhelg till Tasmanien den första helgen i augusti. Jag har ju varit där tidigare, men det blir första gången för T. Plus att vi tänkte hyra bil och utforska lite andra ställen än vad jag gjorde med tjejerna förra gången!

Och så var det de där måndagsmålen också. Förra veckans mål var att dela upp alla större saker med plugg och annat i lite mindre bitar. Vilket jag har lyckats med rätt bra. Har gjort en lista (ja, jag erkänner att jag är en sucker för att skriva listor!) som jag ska följa nu. Känns mycket mer balanserat, speciellt jämfört med förra helgens dip i motivationen.

Vad ska ni hitta på i veckan? Är det semestertider för er nu?

4 thoughts on “Måndagstankar och reseplaner

 1. Jag alskar ocksa listor! Dock skriver jag sa manga att jag brukar tappa bort dom. Behover en battre plan med listorna. Det ar mitt mandagsmal! 🙂

 2. Kul att du kommer hem! Och att du sen får åka hem igen! Du har dubbelt att se fram emot!

  Jag har tre veckors jobb innan jag går på semester, men inga mer måndagsmöten, de har vi inte på sommaren, jipeee! Och när jag kommer tillbaka efter semestern behöver jag bara vara med på ett måndagsmöte innan jag börjar nytt jobb. Och på det jobbet är det JAG som planerar mötena, tänk vilka fantastiskt bra möten det kommer att bli då 😉

 3. Kan inte låta bli att skratta med Freja om hennes kommentar! Är HELT säker på att hennes fortsatta måndagsmöten kommer att bli helt underbara!!
  Härligt med semesterplaner! Och visst är allt lite dubbelt? Jag skall nu på torsdag flyga tre veckor till min mans hemland. Kosovo. Det kommer att bli. Bara så. Inget mer. Så bloggen kommer att vila. Liksom bloggläsandet. Det finna inget internet där. Så det så. Suck.

  Kramar så länge!

 4. Rebecca: Listor är så bra! Skaffa en bra kalender/block och håll reda på listorna där =)
  Freja: det låter absolut som ett bra måndagsmöte! =)
  Ergo: Skönt med semester och internetpaus. Kan vara bra med detox ibland!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s