Att vara helg

Söndagar alltså. Har insett att jag måste hitta ett sätt att ta fram den känslan fler dagar i veckan. Idag har jag lyckats få ut maximal balans i en och samma dag. 15 km löpning i solen. Plugg och gott kaffe från fiket på hörnan. TV och slappande. Och sedan en oväntat trevlig kväll och middag hemma hos T’s vänner.

I mitt gamla liv så (läs innan coaching) så hade måndagsångesten sparkat igång ungefär här. Men nuförtiden så lyser den med sin frånvaro. Istället så ser jag fram emot veckan som kommer. Vad som förhoppningsvis kan förändras på jobbet. Och sist men inte minst – hur mitt synsätt på allt det ovan nämnda kommer att forma hela min vecka.

Tankens kraft är oändlig, tur att jag är bättre polare med den nuförtiden!

Hur har er helg varit?

20130630-224314.jpg

Fina, älskade Melbourne

One thought on “Att vara helg

  1. Ahhh – mer sådant!!! Visst är det underbart att kunna ändra hela sin inställning! Din söndag låter jättebra!

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s