En sån där dag…

… när en massa saker hopar sig, men man lyckas le ändå. Fast det är så mulet att det nästan regnar runt omkring mitt skrivbord.

Det är tur att när förändringens vindar blåser som starkast här på jobbet så hittar jag alltid någon att hugga tag i och behålla fotfästet. Vilket också påminner mig om en väldigt klok sak jag hörde på mitt coachingseminarium härom kvällen – “The person with the greatest behavioural flexibility will always have the upper hand in any situation”.

Bring it on!

2 thoughts on “En sån där dag…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s