För exakt ett år sedan

Så skrev jag såhär i bloggen:

Dagen började bra här på jobbet. Stor kaffe, effektiv morgon och en lång checklista. Chefen är borta, så att jag kan organisera och fixa i egen takt utan distraktionsmoment.

Men någonstans där efter lunch så small det helt plötsligt till. Telefonen har ringt i ett, folk är skogstokiga över att vi inte mött vissa deadlines som de har satt upp (och smart nog inte heller kommunicerat till oss). Har maratonmailat med diverse folk hela eftermiddagen för att lösa situationen (man skulle kunna tro att det bara är att ringa, men här måste man oftast ha papper på vad folk har lovat, annars kan de nämligen ändra sig lite hur som helst), och krisen verkar nu lagom till hemgång vara avstyrd. Men jisses vad kokt hjärnan blir.

Ikväll blir det bio med T, vi ska se Snow White and the Huntsman. Återkommer med recension imorgon!

Både komiskt och tragiskt att jobbet på senaste har påmint skrämmande mycket om ungefär samma sak. Bra motivation att sikta uppåt, framåt och bortåt! Och lite kul att kunna kika tillbaka i sin dagbok och påminna sig själv om hur långt man kommit på livets andra områden sedan dess. 🙂

Det här inlägget postades i Jobb, Livet som utlandssvensk. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till För exakt ett år sedan

  1. Freja skriver:

    På mitt jobb är det ganska precis ett år sedan vi hade stormöte dör chefen ”kom ut” som en dålig chef. Han skulle gå på coaching för att bli bättre, men coaching bygger ju ändå på att du har förmågan att ändra dig och där brister det… Så skönt att jag tagit mig därifrån!

  2. ergo sum skriver:

    *ler* Det är otroligt fascinerande det där med att läsa gamla anteckningar, kalendrar, dagböcker.. För visst är det så – att man antingen upptäcker att man tyvärr fortfarande trampar kvar eller att man faktiskt har gått vidare…

    Hoppas din dag var bra! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s