Midsommar igen

Hoppas ni hade en fin midsommar!

Här har vi haft en fin och solig höstdag. Fick en hel del pluggat i förmiddags och sen en mysig lunch med H och R som jag träffat genom bloggen. R bor här i Melbourne och hennes blogg hittar ni här och H var på besök i stan en sväng. R träffar jag som väl är hyfsat ofta, men jag hoppas att H kommer tillbaka på besök snart igen!

Nu ska vi på midsommarfest!

20130622-193229.jpg

Det här inlägget postades i Livet som utlandssvensk, Melbourne. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Midsommar igen

 1. karin skriver:

  Hej,

  Jag kände att det nu har blivit dags för mig att lämna ett avtryck i din blogg, efter att ha smugit runt här et t tag 😉 Jag höll själv på att bli fast i Australien för några år sedan och fullkomligt älskar det landet och trots att jag lever ett bra liv i Sve så drömmer jag mig tillbaka då och då (gräset är grönare du vet…) 😉 Jag var där i 6-7 månader första gången och 1 månad gång nr 2 och jag har aldrig lyckats släppa hur fantastiskt det var.

  Lycka till med allt! Jag tror att du kommer att bli en mycket bra coach.

  Kram
  Karin

 2. Freja skriver:

  Hoppas du fick ett härligt midsommarfirande!

 3. ergo sum skriver:

  Vad kul att du kom iväg på firandet – det måste väl betyda att din förkylning är bättre? Hoppas din helg är bra!

  Kramar

 4. Fin krans!!! Hoppas du har en fin helg! Kram!

 5. bortabrabloggen skriver:

  Karin: Vad kul att få en kommentar från dig, och tack för dina rara ord!
  Freja, Ergo och Christina: Japp det var ett trevligt kalas och förkylningen är borta som väl är!

 6. H skriver:

  Åh, kan bara hålla med! Var jättekul att ses. 🙂 Du får höra av dig om du har vägarna förbi Perth i vår eller sommar! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s