Midsommar igen

Hoppas ni hade en fin midsommar!

Här har vi haft en fin och solig höstdag. Fick en hel del pluggat i förmiddags och sen en mysig lunch med H och R som jag träffat genom bloggen. R bor här i Melbourne och hennes blogg hittar ni här och H var på besök i stan en sväng. R träffar jag som väl är hyfsat ofta, men jag hoppas att H kommer tillbaka på besök snart igen!

Nu ska vi på midsommarfest!

20130622-193229.jpg

6 thoughts on “Midsommar igen

 1. Hej,

  Jag kände att det nu har blivit dags för mig att lämna ett avtryck i din blogg, efter att ha smugit runt här et t tag 😉 Jag höll själv på att bli fast i Australien för några år sedan och fullkomligt älskar det landet och trots att jag lever ett bra liv i Sve så drömmer jag mig tillbaka då och då (gräset är grönare du vet…) 😉 Jag var där i 6-7 månader första gången och 1 månad gång nr 2 och jag har aldrig lyckats släppa hur fantastiskt det var.

  Lycka till med allt! Jag tror att du kommer att bli en mycket bra coach.

  Kram
  Karin

 2. Vad kul att du kom iväg på firandet – det måste väl betyda att din förkylning är bättre? Hoppas din helg är bra!

  Kramar

 3. Karin: Vad kul att få en kommentar från dig, och tack för dina rara ord!
  Freja, Ergo och Christina: Japp det var ett trevligt kalas och förkylningen är borta som väl är!

 4. Åh, kan bara hålla med! Var jättekul att ses. 🙂 Du får höra av dig om du har vägarna förbi Perth i vår eller sommar! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s