Nya mål

Kan inte riktigt smälta hur fort veckorna går nu, det är redan dags för nästa måldag!

Förra veckans enda mål var att styra upp en plan för att tackla jobb- och visum situationen som varit rätt frustrerande på sistone, och efter en del snack med T så har vi nu lagt upp en plan som funkar för oss båda. Det är inte lätt i alla lägen när det finns externa faktorer att ta hänsyn till, men så är det i livet ibland och då gäller det att göra en plan inom ramen för de val man faktiskt har.

Hur konstigt det än låter så har man ju faktiskt alltid ett val. Stanna eller gå. Satsa eller vänta. Prata för sig eller vara tyst. Och en hel massa nyanser däremellan.

Veckans mål då? Jag är tokförkyld idag så det blir ingen träning förrän jag kan andas ordentligt genom näsan igen. Veckans mål blir att varje dag köra 10 minuters mindfulness/meditation, lite i enlighet med det här inlägget från härom veckan. Detta i kombination med mina tacksamhetstankar varje kväll är en fin rutin som hjälper mig att processa allt då både plugg och jobb snurrar rätt fort just nu.

Hur ser er vecka ut? Jag antar att ni ser fram emot midsommarhelgen? 🙂

Det här inlägget postades i Livet som utlandssvensk, Måndagsmål. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nya mål

 1. Hoppas det ordnar sig med jobb och visumsituationen! och krya på dig!
  Här är det full fart, saknar midsommar, det är min favorithelg i Sverige….
  Kram!

 2. Freja skriver:

  Hoppas allt ordnar sig för dig! Min vecka består av mycket egentid eftersom familjen är på Tysklandsresa och jag är hemma och jobbar och tar hand om katter. Väldigt skönt, och midsommar firar jag inte så jag kommer bara njuta av att vara ledig och ensam hemma!

 3. ergo sum skriver:

  Åh, håller verkligen tummarna för att det skall lösa sig för dig!! Det måste vara otroligt frustrerande!
  Jag försöker ta det lugnt – har inte varit riktigt snäll mot mig själv de senaste veckorna.. *ler*
  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s