Höstigt

En klar och kylig dag är snart till ända. Tog ledigt från träningen den här helgen eftersom jag kört ganska hårda träningspass under veckan. Kompenserade istället träningen med god mat och fika, och det kändes helt ok! 🙂

Började dagen med brunch i stan tillsammans med tjejerna på det här stället. Extra trevligt att träffa vännen E igen efter att hon varit hemma i USA på besök i en dryg månad. Sedan strosade jag en stund på stan innan det var dags för fika och catch up med fina coachingkompisen N. Mycket att prata om och många tips att dela med sig av. Särskilt intressant eftersom hon nu jobbar heltid med coachingen och trivs väldigt bra med det.

Motiverad av snacket med N så gick jag hem och satte mig för att coachingplugga. T var ute med en kompis så jag hade lägenheten för mig själv i ett par timmar, så jag fick riktigt mycket gjort. Och när jag satt där och skrev så slogs jag av hur långt jag ändå har kommit med pluggandet sedan jag skrev in mig på skolan i slutet av november förra året. Hur naturliga och självklara många saker är nu fast jag knappt hört talas om dem för ett halvår sedan. Man blir aldrig för gammal för att lära sig nya saker, det är bara viktigt att man är riktigt intresserad av det man väljer att studera!

Nu ska jag krypa upp på soffan tillsammans med T och mysa den här söndagskvällen i hamn. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att avrunda helgen på.

Hur har er helg varit?

4 thoughts on “Höstigt

 1. Vi har haft en riktig familjehelg, extra skönt eftersom övriga familjen åker på semester i morgon och jag får klara mig utan dem i en och en halv vecka…

 2. Det har du så rätt i! Att det aldrig är för sent att lära. Lära nytt. Eller lära om.
  Jag hade en liten dipp i fredags så jag vilade i helgen. Men. Mitt nya joggingband kom hem!! Så jag har också tränat.. Hoppas din söndag också var härlig.

  Kram

 3. Freja: Låter som en fin helg. Hoppas du får skön ensamtid och hinner sakna dem lite nu när de är borta.
  Ergo: Man behöver en dipp ibland för att hitta styrka och fokus att forstätta.
  Ansepanse: Visst är det så!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s