Höstigt

En klar och kylig dag är snart till ända. Tog ledigt från träningen den här helgen eftersom jag kört ganska hårda träningspass under veckan. Kompenserade istället träningen med god mat och fika, och det kändes helt ok! 🙂

Började dagen med brunch i stan tillsammans med tjejerna på det här stället. Extra trevligt att träffa vännen E igen efter att hon varit hemma i USA på besök i en dryg månad. Sedan strosade jag en stund på stan innan det var dags för fika och catch up med fina coachingkompisen N. Mycket att prata om och många tips att dela med sig av. Särskilt intressant eftersom hon nu jobbar heltid med coachingen och trivs väldigt bra med det.

Motiverad av snacket med N så gick jag hem och satte mig för att coachingplugga. T var ute med en kompis så jag hade lägenheten för mig själv i ett par timmar, så jag fick riktigt mycket gjort. Och när jag satt där och skrev så slogs jag av hur långt jag ändå har kommit med pluggandet sedan jag skrev in mig på skolan i slutet av november förra året. Hur naturliga och självklara många saker är nu fast jag knappt hört talas om dem för ett halvår sedan. Man blir aldrig för gammal för att lära sig nya saker, det är bara viktigt att man är riktigt intresserad av det man väljer att studera!

Nu ska jag krypa upp på soffan tillsammans med T och mysa den här söndagskvällen i hamn. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att avrunda helgen på.

Hur har er helg varit?

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Tankar och känslor, Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Höstigt

 1. Freja skriver:

  Vi har haft en riktig familjehelg, extra skönt eftersom övriga familjen åker på semester i morgon och jag får klara mig utan dem i en och en halv vecka…

 2. ergo sum skriver:

  Det har du så rätt i! Att det aldrig är för sent att lära. Lära nytt. Eller lära om.
  Jag hade en liten dipp i fredags så jag vilade i helgen. Men. Mitt nya joggingband kom hem!! Så jag har också tränat.. Hoppas din söndag också var härlig.

  Kram

 3. ansepanse skriver:

  jag pluggade ju finska förra hösten och nu i våras, så nej, har man bara lusten så kan man plugga när som helst
  kramar

 4. bortabrabloggen skriver:

  Freja: Låter som en fin helg. Hoppas du får skön ensamtid och hinner sakna dem lite nu när de är borta.
  Ergo: Man behöver en dipp ibland för att hitta styrka och fokus att forstätta.
  Ansepanse: Visst är det så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s