Veckans mål

Förra veckans mål var att bli klar med en coachinguppgift (check!) och att fortsätta tänka tacksamhetstankar varje kväll (check på det med!). Känns skönt att mina mål denna gången var lite mindre specifika men ändå väldigt givande.

Annars har det varit en riktigt tuff dag på jobbet. Många förändringar, förvirringar och sura människor, inte riktigt vad man behöver sådär direkt efter en långhelg. Men det är bara att ta eländet vid hornen ibland. Känns bara så tungt ibland när visum och jobb liksom sitter ihop. När det inte bara är att säga upp sig och gå vidare när man inte orkar mer.

Just därför är veckans mål att göra en plan för jobb/visum situationen, punkta upp den och sen följa den. Det går liksom inte längre med jobbet i den form det är idag. Positivt tänkande funkar till viss del, men när de dåliga dagarna på jobbet blir allt fler så är det svårt att motivera både för sig själv och andra varför man accepterar något som man i vanliga fall aldrig skulle ha stått ut med.

Jag får väl glädja mig åt att utanför jobbet så är livet finfint. Och det är inte fy skam. Även om den där planen för och glimten in i framtiden skulle sitta rätt fint just nu!

One thought on “Veckans mål

  1. Usch då! Ingen rolig början på vekan!!! Och det måste vara avskyvärt att saker och ting hänger ihop så tight att man liksom blir bakbunden och inte kan göra något åt situationen.. Hoppas verkligen att det löser sig och att du hittar en strategi som fungerar!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s