Lugnt och ledigt

Både jag och T älskar såna här dagar. Dagar att göra och vara precis som man vill. Det finns få personer jag kan tillbringa så mycket tid tillsammans med och inte behöva ensamtid på en hel dag. Jag fick i och för sig ungefär 2 timmar för mig själv igår under löpningen, men samtidigt så känns det så naturligt i vårt hem att kunna sitta i samma rum och pyssla var och en med sitt, och ändå vara tillsammans.

Vi tog en lång promenad i det fina höstvädret idag, fikade på Brunswick Street och kollade runt på Rose Street market i Fitzroy. Kom sedan hem och parkerade mig med datorn i knät för en eftermiddag av plugg, läsning och coaching assignment. Är halvvägs klar med en book report och har också skissat på en gratisföreläsning jag ska hålla nästa vecka. Alltid kul att få möjlighet att dela med sig av saker vi lär oss på utbildningen, men det är viktigt att inte bara kunna materialet i sig utan också hur man ska framföra det för just den specifika gruppen. Krävs både övning och eftertanke för att få det rätt, och jag är glad för möjligheten att få träna så många gånger som möjligt!

Nu ska jag hälla upp ett glas rödvin och kolla på första avsnitten av Game of Thrones. Nästan alla jag känner här verkar följa det slaviskt, så det känns som det är dags att kolla upp vad det är alla snackar om. 🙂

Hoppas ni har en härlig söndag!

Gammal bild och fint minne från fika på Brunswick Street när min fina vän M fortfarande var i Australien och jobbade på ett café på just Brunswick Street. Brukade få gratis kaffe och sitta och snacka med henne i timmar. Synd att hon är tillbaka i Tyskland nu, men det hinner ju hända en del på två år...

Gammal bild och fint minne från fika på Brunswick Street när min fina vän M fortfarande var i Australien och jobbade på ett café på just Brunswick Street. Brukade få gratis kaffe och sitta och snacka med henne i timmar. Synd att hon är tillbaka i Tyskland nu, men det hinner ju hända en del på två år…

2 thoughts on “Lugnt och ledigt

  1. Låter som en härlig dag! Det har jag oxå haft. En låååång promenad med ungarna i alldeles lagom väder, så att vi fick prata om allt möjligt i lugn och ro innan jag åker ut på tjänsteresa igen. Skönt!

  2. *ler* Som du kanske läst har jag haft fantastiska dagar. Med bröllop.. och annat kul.. Så jag håller med. Vissa dagar…. Är underbara!

    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s