Långhelg!

Tack för era kommentarer på inlägget igår, alltid intressant att läsa hur andra tänker kring det där med firande och nationalitet.

Annars då? Jotack, en väldigt stillsam fredag här på jobbet faktiskt. Det blev ingen träning i morse eftersom det spöregnade, men det kändes rätt bra att unna mig en timmes extra sömn istället. Lunchade med kollegan S och smällde i mig en halv pizza. Har prickat av en del småsaker på min to-do-list och har liksom inte så mycket kvar att göra där heller.

Jag kanske skulle ta och plocka fram min kursbok och läsa lite i den medan jag passar telefonen och väntar på att klockan ska bli hemgångsdags. För nu väntar en skön tredagarshelg! Härligt är bara förnamnet!

20130607-155350.jpg

Bra kursbok / Med blicken på väggklockan

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Långhelg!

  1. Freja skriver:

    Visst är det kul när kurslitteraturen är bra och inte bara nått man plöjer igenom för att det hör till kursen… Jag har anmält mig till en del utbildningar i höst, få se vilka av dem jag kommer in på och som jag får plats med i planeringen!

  2. ergo sum skriver:

    Fin du är! Förstår att du tittade en hel del på väggklockan – långhelger är guld!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s