Långhelg!

Tack för era kommentarer på inlägget igår, alltid intressant att läsa hur andra tänker kring det där med firande och nationalitet.

Annars då? Jotack, en väldigt stillsam fredag här på jobbet faktiskt. Det blev ingen träning i morse eftersom det spöregnade, men det kändes rätt bra att unna mig en timmes extra sömn istället. Lunchade med kollegan S och smällde i mig en halv pizza. Har prickat av en del småsaker på min to-do-list och har liksom inte så mycket kvar att göra där heller.

Jag kanske skulle ta och plocka fram min kursbok och läsa lite i den medan jag passar telefonen och väntar på att klockan ska bli hemgångsdags. För nu väntar en skön tredagarshelg! Härligt är bara förnamnet!

20130607-155350.jpg

Bra kursbok / Med blicken på väggklockan

2 thoughts on “Långhelg!

  1. Visst är det kul när kurslitteraturen är bra och inte bara nått man plöjer igenom för att det hör till kursen… Jag har anmält mig till en del utbildningar i höst, få se vilka av dem jag kommer in på och som jag får plats med i planeringen!

  2. Fin du är! Förstår att du tittade en hel del på väggklockan – långhelger är guld!! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s