Mindful

Idag på lunchen så satt jag och sökte på bra klipp på youtube, och hittade detta intressanta klipp om mindfulness. Andy Puddicombe som presenterar i klippet har även en hemsida och en gratis app (den heter “Get More Headspace” i app store) där man kan ta hans utmaning om 10 dagar med 10 minuters mindfulness/meditation per dag.

För mig som tänker en himla massa på allt möjligt hela tiden så kändes det som en rätt bra och givande övning. Jag har precis gjort första övningen av 10 och jag längtar redan till imorron kväll när jag ska göra del 2. Någon av er läsare som är sugna på att hänga med min utmaning? Det är trots allt bara 10 minuter om dagen i 10 dagar. 🙂

Kika gärna på klippet och se vad ni tycker!

2 thoughts on “Mindful

  1. Skall absolut hänga på – efter denna helgens bröllop! Min bror gifter sig och det tar all tid just nu!

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s