Veckans början

Jag var rätt slut i morse efter den roliga men intensiva helgen så det blev inget bootcamp i morse, utan spinning på lunchen istället. Plus att instruktören lade till en stenhårt 15 minuters magpass precis efter cyklingen, jobbigt som bara den! Men det är skönt att känna att magmusklerna också har börjar veckan ordentligt. 🙂

Annars har dagen faktiskt känns lite tuff. Det blir ofta så när man varit på kurs och lärt sig massa nytt, träffat härliga människor och sedan landar tillbaka i vardagen igen. Känner ni också så ibland? Jag ser det som ett tydligt tecken på att jag måste fortsätta röra mig i den riktning jag börjat gå. Hitta ett jobb som tar mig närmare mina mål istället för bort ifrån dem. För tar man bara ett steg i taget så har man gått rätt många steg till slut när man räknar efter!

Så var det ju måndag och måldag dessutom. Förra veckans mål var att göra något kul varje dag. Först tänkte jag att det nog inte varit så kul varje dag. Men så tänkte jag efter och insåg att träning är ju kul (vilket jag gjorde alla dagar mån-fre), plus att helgen var underbar. Med andra ord så gjorde jag ju visst något kul varje dag!

Den här veckans mål blir bara att bli klar med min andra coachinguppgift. Plus att fortsätta med mina kvällstankar om tacksamhet. Det räcker lagom för den här veckan.

One thought on “Veckans början

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s