Veckans början

Jag var rätt slut i morse efter den roliga men intensiva helgen så det blev inget bootcamp i morse, utan spinning på lunchen istället. Plus att instruktören lade till en stenhårt 15 minuters magpass precis efter cyklingen, jobbigt som bara den! Men det är skönt att känna att magmusklerna också har börjar veckan ordentligt. 🙂

Annars har dagen faktiskt känns lite tuff. Det blir ofta så när man varit på kurs och lärt sig massa nytt, träffat härliga människor och sedan landar tillbaka i vardagen igen. Känner ni också så ibland? Jag ser det som ett tydligt tecken på att jag måste fortsätta röra mig i den riktning jag börjat gå. Hitta ett jobb som tar mig närmare mina mål istället för bort ifrån dem. För tar man bara ett steg i taget så har man gått rätt många steg till slut när man räknar efter!

Så var det ju måndag och måldag dessutom. Förra veckans mål var att göra något kul varje dag. Först tänkte jag att det nog inte varit så kul varje dag. Men så tänkte jag efter och insåg att träning är ju kul (vilket jag gjorde alla dagar mån-fre), plus att helgen var underbar. Med andra ord så gjorde jag ju visst något kul varje dag!

Den här veckans mål blir bara att bli klar med min andra coachinguppgift. Plus att fortsätta med mina kvällstankar om tacksamhet. Det räcker lagom för den här veckan.

Det här inlägget postades i Måndagsmål. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Veckans början

  1. Freja skriver:

    Härligt att du nådde målet att ha kul, det är en viktig del av livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s