Wow

En helt fantastisk helg är till ända. Bäst av allt var att T var med hela helgen som deltagare i seminariet. Jag har träffat så mycket härligt folk, sett ett ungt par som hade problem hitta tillbaka till varandra, lyssnat, lärt och insett att vissa saker ger så mycket mer energi än de tar.

Har ett par idéer om vad jag vill göra härnäst med mina studier och det känns kul att ladda upp lite extra mycket med sån energi. 🙂

Jag ska sova lite på saken och sen skriva ett långt inlägg imorron om helgens bästa guldkorn. Nu ligger jag nermyst i soffan med en kopp te, en stor kaka mörk choklad och den här fåniga filmen. Härliga söndagskväll!

Vad har ni hittat på i helgen?

3 thoughts on “Wow

  1. Så kul att din helg blev så lyckad och energifylld! Jag har handlat kläder åt dottern på lördagen och ägnat söndagen åt min pappa, så helgen försvann i ett nafs!

  2. Underbart att du kunde dela helgens händelser med T!! Min helg har varit lite av varje.. Min bror gifter sig nästa vecka och jag är värdinna.. Finns en miljon olika saker att göra.. *ler*

    Kram

  3. Freja: Låter som att du också hade fullt upp!
    Ergo: Jo det är jag väldigt glad för, är helt övertygad om att det kommer att hjälpa både T och oss som par. Kan tänke mig att du har mycket att göra inför din brors bröllop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s