Intensiv måndag

Den där dagen i veckan igen när det är dags för mål och visioner. Jag tänker mycket på mina mål just nu, både med karriären, träningen och allt annat. Kanske är därför det är lite rörigt i huvudet just nu och skrivinspirationen tryter lite.

Men när man har bloggat nästan varje dag i över tre års tid (jag började blogga på gamla Amelia portalen i april 2010 och har faktiskt en del läsare som hängt med ända sen dess!), så kanske det inte är så konstigt att man ibland inte har sådär jättemycket att skriva om periodvis. Om ni skulle ha mycket tid över och känner för att läsa om mitt liv då så bläddrar ni bara tillbaka i arkivet i högerkanten här i bloggen. Där finns nämligen inläggen sparade ända sedan juni 2010. 🙂

Men tillbaka till måldagen nu! Förra veckans mål var att fokusera på tacksamhet. Vilket jag lyckades rätt så bra med faktiskt. Har fortsatt att tänka på det varje kväll, men ibland går dagarna så fort att jag inte hinner påminna mig själv under dagen. Ska fortsätta med kvällsrutinen dock, den gillar jag!

Den här veckan så ska jag fokusera på att göra något som jag tycker är roligt varje dag. Den är mycket nu med att få mitt schema att gå ihop, och då är det extra viktigt att skratta och ha kul. Igår så skrattade jag så jag pep och T och hans humor, och det hjälper verkligen att inte ta saker fullt så allvarligt.

Vad tänker ni fokusera på i veckan?

4 thoughts on “Intensiv måndag

  1. Jag tanker fokusera pa att min kropp ar absolut kick-ass! Vem bryr sig om hur den ser ut? Mina ben slutforde en mara och mindre an en vecka senare besteg jag en vulkantopp. Den gar ut och dansar med mig och tar mig runt pa en massa aventyr.
    Och angaende tacksamhet – tank sa manga som ar tacksamma for att du ar den du ar =)

  2. Jag försöker vara i nuet och återfinna min balans och bygga upp själslig energi. Läsa böcker, vara i trädgården, jobba med händerna…

  3. Tacksamhet- det får vara mitt mål denna vecka. Att tänka på allt positivt och att vara tacksam för all glädje istället för att fokusera på negativa händelser och känslor. Tack för inspirationen!

  4. Hmmmm… Jag har miljoner saker att göra ett par veckor framåt. Som lärare är det otroligt intensivt nu innan studenten och alla omdömen och betyg som skall göras.. Dessutom gifter sig min bror den 8 juni… Och jag har inte ens en klänning… Suck.. Men. SEN!!

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s