Sverigeresa bokad!

Efter mycket velande och fixande så har jag nu äntligen bestämt och bokat min sommarsemester (ja, vintersemester är det ju egentligen för oss som bor i Australien). Den 6 augusti landar jag i Stockholm och kör en repa längs Smålandskusten, och förmodligen ett stopp eller två på västkusten också innan jag flyger hem från Köpenhamn den 17 augusti.

Hittade en hyfsat billig biljett via Expedia där man kunde flyga in till en stad och ut från en annan. Och det kostade ungefär lika mycket som en vanlig tur och retur. Lite tur för mig som har vänner och familj så utspridda, nu hinner jag träffa ännu fler av dem jag saknat! 🙂

5 thoughts on “Sverigeresa bokad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s