Mål för veckan

Men först dags att kika på förra veckans mål:

  • Stämma av mina månadsmål och se till att lägga på ett kol med de saker som är viktigast att få klart på den listan. Ja, jag har en del att fixa med och en del saker att omprioritera. Men det är kul att gå tillbaka och jämföra vad man tyckte var viktigt när månaden började och vad som känns mer viktigt nu. Det händer mycket på en månad ibland.
  • Skriva klart den första av mina 6 coaching examinationsuppgifter. Inga ursäkter, nu måste den bli klar! Ja, wohoo! Är så himla stolt över mig själv!
  • Boka in både en massage och en ny klipptid. Det var nämligen mina belöningar för en del av målen som jag redan har prickat av. Och man måste vara lika noga med att belöna sig för de mål man har uppnått, som att utvärdera de mål som man av olika anledningar inte har uppnått. Jodå, var på sport deep tissue massage igår (och är riktigt mör i kroppen idag!) och på torsdag ska jag till frisören. Skönt att pyssla om sig lite.

 Den här veckan så tänkte jag fokusera på tacksamhet. Nästan varje kväll i snart en månad så har jag funderat i några minuter varje kväll över vad jag är tacksam för just den dagen, och det får mig allra oftast att sova riktigt gott. Men eftersom det har varit kämpigt på jobbet på sistone, så ska jag försöka göra det på lunchen också. Det är ju nämligen rätt viktigt att fokusera på det som är viktigt, snarare än det man inte tycker om. Det är veckans enda mål faktiskt.

Hur ser er vecka ut? Kul, jobbig eller mest gott och blandat? 🙂

2 thoughts on “Mål för veckan

  1. Bravo att dina veckomål fungerade! Och visst är det så – det där med tacksamhet – att det faktiskt tåls att tänka på…

    Jag skall styra upp mitt tränande denna veckan. Har blivit lite ryckigt i och med att jag cyklade sönder min motionscykel.

    Kram på dig!

  2. Låter som ett riktigt bra mål den här veckan! Mitt mål är att vila så mycket som möjligt, försöka göa sånt jag mår bra av och sova en del, för att få tillbaka min energi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s