Veckans mål

Måndagsmålen kommer idag istället, eftersom gårdagen var lite av en upp och ner dag (som ändå slutade helt ok).

Även om min måldagsrutin har förändrats lite över den senaste månaden så är den fortfarande lika viktig för mig. Veckomålen är nämligen det som gör att jag stannar upp, utvärderar, ändrar om och gör nya planer. Utan regelbunden utvärdering är det väldigt svårt att se hur ens långsiktiga mål egentligen ser ut och hur långt man faktiskt har kommit.

Förra veckans enda mål var att få ordning på min plugghörna, och det har jag fått nu! Ska köpa en liten blomma och annat piff, men skrivbordet och stolen står nu och väntar på plugg och inspirationsstunder. Plus att min fina mindmap med inspiration, mål och drömmar för 2013 hänger på väggen precis ovanför.

Denna veckans mål är därför att:

  • Stämma av mina månadsmål och se till att lägga på ett kol med de saker som är viktigast att få klart på den listan.
  • Skriva klart den första av mina 6 coaching examinationsuppgifter. Inga ursäkter, nu måste den bli klar!
  • Boka in både en massage och en ny klipptid. Det var nämligen mina belöningar för en del av målen som jag redan har prickat av. Och man måste vara lika noga med att belöna sig för de mål man har uppnått, som att utvärdera de mål som man av olika anledningar inte har uppnått.

Vad ska ni hitta på i veckan? 🙂

One thought on “Veckans mål

  1. Denna vecka skall jag försöka vila. Förra veckan var alltför aktiv: sprang ett lopp, gick på mitt första politiska möte sedan i höstas, hade min syster hos mig två nätter, monterade studsmatta, var på massage, grävde trädgård, jobbade, körde mina killar till träning mm mm mm. Och lite till.. *ler* Så vila blir det!

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s