Nya utmaningar!

Efter att ha sovit som en stock ända tills klockan ringde i morse så känner jag mig riktigt taggad för en ny vecka! I vanliga fall så vaknar jag alltid när T är uppe och fixar frukost vid 5 (han är brevbärare, så det är tidiga morgnar för honom under veckorna), men i morse måste jag ha sovit djupt för jag hörde ingeting alls.

Den här veckan blir lite lugnare pluggmässigt, men jag har en hel del egenstudier att ta tag i. Jag ska även utforska en hel del saker utanför min vanliga comfort zone. Ikväll ska jag nämligen prata coaching och målsättningar inför en grupp på 30 personer. Lite lagom nervös är jag allt, men det ska bli kul att få dela med mig och förhoppningsvis peppa dem lite med ett par bra målstättningsverktyg. Jag har alltid känt mig rätt bekväm med att prata inför folk, men det känns extra viktigt att det blir bra nu är det är ett ämne som jag verkligen brinner för. Håll gärna tummarna för mig!

Om det är någon där ute som känner sig skraj när det gäller att prata inför folk, köra bil i stadstrafik, eller vad det än må vara så kan jag rekommendera den helt fantastiska boken Feel the Fear and Do It Anyway. En modern klassiker, väldigt lättläst, viktig och peppande till max!

I övrigt så är mitt enda mål för veckan att få iordning min plugghörna och använda den minst en liten stund (ungefär en timme) varje kväll jag inte har föreläsning. Ska bli kul att se om det gör någon skillnad för inspirationen att ha ett eget litet kontor!

Hur ser er vecka ut?

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Läsvärt, Måndagsmål. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nya utmaningar!

 1. Krönikören skriver:

  Jag har pratat mycket inför folk. I början var det läskigt. Då var det någon som sa att ”jag är den som vet mest om det jag pratar om – de som lyssnar vet alltid mindre”. Då kändes plötsligt alla chefer och kostymnissar inte alls så farliga. Lite pirrigt är det bara bra om det är, då är man alert.

  Lycka till! Det går säkert bra.

 2. bortabrabloggen skriver:

  Tack för tipset, det ska jag komma ihåg till nästa gång! Det gick bra på snacket igår, men alltid något att förbättra till nästa gång. Himla trevligt med lite nya utmaningar också! =)

 3. Jätteduktig du är!! Jag har allt lite rampfeber fast jag gillar det om jag kommer över min nervositet 🙂
  Kram!

 4. ergo sum skriver:

  Men ohhhh, så spännande!! Hoppas att det gick bra?! Nu är jag ju förvisso säker på att det gick bra, men jag har förstått att många är just lite pirriga innan. Hur har det gått med IKEA-bordet? Har det blivit i hopsatt?

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s