Nya utmaningar!

Efter att ha sovit som en stock ända tills klockan ringde i morse så känner jag mig riktigt taggad för en ny vecka! I vanliga fall så vaknar jag alltid när T är uppe och fixar frukost vid 5 (han är brevbärare, så det är tidiga morgnar för honom under veckorna), men i morse måste jag ha sovit djupt för jag hörde ingeting alls.

Den här veckan blir lite lugnare pluggmässigt, men jag har en hel del egenstudier att ta tag i. Jag ska även utforska en hel del saker utanför min vanliga comfort zone. Ikväll ska jag nämligen prata coaching och målsättningar inför en grupp på 30 personer. Lite lagom nervös är jag allt, men det ska bli kul att få dela med mig och förhoppningsvis peppa dem lite med ett par bra målstättningsverktyg. Jag har alltid känt mig rätt bekväm med att prata inför folk, men det känns extra viktigt att det blir bra nu är det är ett ämne som jag verkligen brinner för. Håll gärna tummarna för mig!

Om det är någon där ute som känner sig skraj när det gäller att prata inför folk, köra bil i stadstrafik, eller vad det än må vara så kan jag rekommendera den helt fantastiska boken Feel the Fear and Do It Anyway. En modern klassiker, väldigt lättläst, viktig och peppande till max!

I övrigt så är mitt enda mål för veckan att få iordning min plugghörna och använda den minst en liten stund (ungefär en timme) varje kväll jag inte har föreläsning. Ska bli kul att se om det gör någon skillnad för inspirationen att ha ett eget litet kontor!

Hur ser er vecka ut?

4 thoughts on “Nya utmaningar!

  1. Jag har pratat mycket inför folk. I början var det läskigt. Då var det någon som sa att “jag är den som vet mest om det jag pratar om – de som lyssnar vet alltid mindre”. Då kändes plötsligt alla chefer och kostymnissar inte alls så farliga. Lite pirrigt är det bara bra om det är, då är man alert.

    Lycka till! Det går säkert bra.

  2. Tack för tipset, det ska jag komma ihåg till nästa gång! Det gick bra på snacket igår, men alltid något att förbättra till nästa gång. Himla trevligt med lite nya utmaningar också! =)

  3. Men ohhhh, så spännande!! Hoppas att det gick bra?! Nu är jag ju förvisso säker på att det gick bra, men jag har förstått att många är just lite pirriga innan. Hur har det gått med IKEA-bordet? Har det blivit i hopsatt?

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s