Hösthelg

En riktigt fullspäckad men trevlig helg är till ända, och jag är så trött nu att ögonen faktiskt går i kors.

Lördagen gick i ett, då jag och T var iväg och fixade ett skrivbord till mig på Ikea plus storhandlade mat och annat nödvändigt. Äntligen ska jag få ordning på min plugghörna i gästrummet, det ska bli så skönt att ha en eget rum för pluggandet och slippa belamra hela köksbordet varje gång jag släpar fram böckerna. Vi har inte hunnit bygga ihop skrivbordet än, men jag hoppas verkligen att alla delarna är med i paketet som de ska, för jag är inte sugen på att åka tillbaka till Ikea igen för att byta och härja.

Sedan var det raka spåret hem och förbereda cocktailkvällen som jag bjudit in ett gäng tjejkompisar till. Kallt och ruggigt ute, så perfekt kväll att bjuda in folk och dricka, skratta och snacka sig varma. Det blev både gin och tonic, mojitos och cosmopolitans, men jag mådde också som jag förtjänade i morse. Fast en kanontrevlig kväll blev det!

Idag spenderades stor del av förmiddagen på soffan, och sen mötte jag och T upp med några av hans vänner på vackra Kellybrook Winery som hade sin årliga ciderfestival. Otroligt vackra vyer, bra musik och såklart en hel del cider. Fast vi köpte med hem istället för att dricka där. Jag var inte så sugen på något annat än kaffe efter cocktailmixen igår.

När vi kom hem från vår lilla utflykt så var det bara för mig att sätta mig och plugga (eftersom jag inte hade gjort det alls igår). Kändes segt, men ändå skönt att lägga en liten stund på det. Nästa helg blir förhoppningsvis lugnare, då ska jag schemalägga lite extra tid för att hinna läsa och jobba med coachinguppgifterna.

20130505-212222.jpg

4 thoughts on “Hösthelg

  1. Mmmmm – vad vackert det verkar vara! Och du, *ler* vad härligt du verkar ha haft det i helgen.. Då gör det inget att pluggandet kommit lite på skam..

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s