Borde och gjorde

Idag var en sån där dag när jag hade tänkt plugga en hel massa och sedan skriva ett långt inlägg till er här. Istället så blev det en slö morgon med en skönlitterär bok, en födelsedagslunch för en vän, och sedan relax med T resten av dagen.

Ibland blir det inte som man planerar, men jag kan ändå känna att när jag tittar tillbaka på dagen så är jag glad att jag gjorde som jag gjorde, och inte bara följde allt det där som jag borde (även om det är väldigt kul att plugga också!).

En fin fortsatt söndag önskar jag er!

3 thoughts on “Borde och gjorde

  1. *skrattar* Det du gjorde var nog det du borde Emmy! ALLT går ALDRIG att planera – eller jo, dt går att planera – men inte alltid genomföra…

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s