Borde och gjorde

Idag var en sån där dag när jag hade tänkt plugga en hel massa och sedan skriva ett långt inlägg till er här. Istället så blev det en slö morgon med en skönlitterär bok, en födelsedagslunch för en vän, och sedan relax med T resten av dagen.

Ibland blir det inte som man planerar, men jag kan ändå känna att när jag tittar tillbaka på dagen så är jag glad att jag gjorde som jag gjorde, och inte bara följde allt det där som jag borde (även om det är väldigt kul att plugga också!).

En fin fortsatt söndag önskar jag er!

Det här inlägget postades i Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Borde och gjorde

 1. Nina El Badawi skriver:

  Så himla skönt att bara göra det som faller en in ibland:)
  Kram Nina

 2. bortabrabloggen skriver:

  Ja, det är nog viktigt att göra det ibland. 🙂

 3. ergo sum skriver:

  *skrattar* Det du gjorde var nog det du borde Emmy! ALLT går ALDRIG att planera – eller jo, dt går att planera – men inte alltid genomföra…

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s