Nu har Australien…

23 miljoner invånare! Läste det dock först hos bloggvännen Boel, som skrivit en artikel om det i sitt jobb som journalist.

23 miljoner är kanske inte så mycket med tanke på landytan, Australien är ju nämligen större än Europa. Och ändå så kommer det folk titt som tätt och tror att man kan åka igenom hela Australien på en vecka. Det går ju i och för sig att göra det om man verkligen vill, men då får man sitta på flyget så gott som hela resan!

4 thoughts on “Nu har Australien…

  1. Australien är större än man tror… Vi har aldrig varit där, men däremot på NZ. Ibland frågar folk om vi inte besökte Australien också “när vi ändå var i närheten”. Men vi hade bara tre veckor på oss i NZ och sträckorna är som sagt ganska stora… minst sagt 😉

  2. Jo visst är det så! Man kan ju som sagt komma hit för en kortare semester också, men då hinner man bara se en del av landet. Men det är ju i och för sig himla trevligt det också! 🙂

  3. *ler* Det är lite som när man här i södra Sverige klagar över avstånd. Så flyttar man till norra Sverige… Där är det avstånd.. Och så då Australien – 1000 gånger det… Folk är underliga ibland.. Och européer bortskämda med att kunna ta sig till ett annat land på bara ett par timmar.

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s