Billig middag och fina drinkar

Äntligen så börjar T piggna till ordentligt. Igår kunde vi till och med ge oss ut och käka middag! När jag och T började dejta på hösten 2011 så sågs vi ofta runt Brunswick Street (ett av mina/våra favoritområden strax norr om stadskärnan). Igår var vår första tur dit på säkert 2 månader, och det var skönt att vara tillbaka i “våra” trakter. Vi valde en gammal favorit till middag, nämligen $4 pizza på skönt avslappnade Bimbo Deluxe. Inredningen där är lite shabby fast cool, till exempel vårt bord var ett gammalt asteroid spel med en glasskiva över. Lite häftigt med recycling sådär!

Sedan var jag sugen på en espresso martini på ett av mina andra favoritställen, så vi strosade över till The Alchemist tvärs över gatan och satte oss där en stund. Lite festligt var också att bartendern inte bara var svensk utan dessutom från Kalmar, mina gamla hemtrakter! Kul att snacka svenska och lite festligt att träffa någon från samma trakter när man är så långt bort. 🙂

20130424-082640.jpg

3 thoughts on “Billig middag och fina drinkar

  1. Åhh vad härligt att T numera är mobil! *ler* Förstår att det var en underbar dag ni hade – det är alltid trevligt att återvända till “historiens början”…

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s