Billig middag och fina drinkar

Äntligen så börjar T piggna till ordentligt. Igår kunde vi till och med ge oss ut och käka middag! När jag och T började dejta på hösten 2011 så sågs vi ofta runt Brunswick Street (ett av mina/våra favoritområden strax norr om stadskärnan). Igår var vår första tur dit på säkert 2 månader, och det var skönt att vara tillbaka i ”våra” trakter. Vi valde en gammal favorit till middag, nämligen $4 pizza på skönt avslappnade Bimbo Deluxe. Inredningen där är lite shabby fast cool, till exempel vårt bord var ett gammalt asteroid spel med en glasskiva över. Lite häftigt med recycling sådär!

Sedan var jag sugen på en espresso martini på ett av mina andra favoritställen, så vi strosade över till The Alchemist tvärs över gatan och satte oss där en stund. Lite festligt var också att bartendern inte bara var svensk utan dessutom från Kalmar, mina gamla hemtrakter! Kul att snacka svenska och lite festligt att träffa någon från samma trakter när man är så långt bort. 🙂

20130424-082640.jpg

Det här inlägget postades i Livet som utlandssvensk, Melbourne. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Billig middag och fina drinkar

 1. Sophie skriver:

  Lät han som pappa G? 🙂

 2. bortabrabloggen skriver:

  Haha, nej Sophie, det gjorde han inte. 🙂

 3. ergo sum skriver:

  Åhh vad härligt att T numera är mobil! *ler* Förstår att det var en underbar dag ni hade – det är alltid trevligt att återvända till ”historiens början”…

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s