Framsteg

Idag har det varit lite av en berg- och dalbana. Började dagen rätt så bra för att sedan mötas av massiv irritation med saker som inte alls funkade på jobbet. Tog dock tag i mig själv rätt snabbt (jämfört med vad jag gjort för sådär ett år sedan), fokuserade om och gick till gymet på jobbet och sprang ett gäng intervaller på löpbandet. Kände mig faktiskt (klämkäckt, jag veeet) som en helt ny människa efter det.

Efter jobbet så hade jag en kanonbra session med en av mina coachingklienter. Är så himla glad för hens skull, det har hänt så mycket under våra 5 sessions ihop och jag hoppas att det blir många fler. Det känns så häftigt att få vara med och förmedla förändring i någons liv och tankesätt. Att vara bekväm i att det inte alls handlar om mig. Utan om den förändring som växer som ett resultat av de frågor vi jobbar igenom. Helt klart mitt drömjobb! Hoppas nu bara att jag får en chans att jobba som coach i framtiden. 🙂

Med huvudet fyllt av positiva tankar och med trötta ben ska jag nu försöka sova. Längtar efter helgen, att få pyssla om stackars T ordentligt och bara vara en stund. Även om jag är tacksam för det mesta som händer just nu så är jag också väldigt nöjd ibland med att göra absolut ingenting. Finfin balans, åtminstone ibland! 🙂

Vad händer hos er? Bra vecka så här långt?

Det här inlägget postades i Coaching och pepp, Jobb, Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Framsteg

  1. ergo sum skriver:

    Jag är helt övertygad om att du skulle vara en fenomenal coach! Hoppas nu att T mår bättre.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s