Uppskattnings-vis!

Det är klokt att vara tacksam ibland. För hur bra man ändå har det. Varje gång jag, eller någon jag bryr mig mycket om, mår riktigt dåligt så får man liksom en extra dos perspektiv, som en liten påminnelse att livet ändå är rätt så bra.

T mår bättre idag som väl är, men det är inte roligt för honom stackarn. Jag känner mig rätt slut av att jobba, träna, plugga och dessutom passa upp på och gå och handla till sjuklingen. Men med tanke på hur mycket han tog hand om mig när jag hade opererat bort halsmandlarna förra året så är det värt det många gånger om.

Och när vi ändå håller på och uppskattar saker så är jag också väldigt glad för att det inte var så länge sen vi låg på stranden och tog igen oss. Under ett soltält för att få extra skugga dessutom. Nu ligger jag nerbäddad i hellång pyjamas istället. Tiden går rätt fort ibland. Det är då det liksom blir lite extra viktigt att ta sig tid att vara lite tacksam för de saker man tycker om.

20130417-231409.jpg

3 thoughts on “Uppskattnings-vis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s