Hospitality

Idag har jag jobbat från 7 till 19 och nu är jag rätt slut. Varje år så har mitt jobb en stor event för att nätverka, spela golf och samla in pengar till rosa bandet. Som koordinator för eventet fick jag inte vara med och spela golf, men jag är i och för sig inte så intresserad av det ändå. Ingen pjåkig utsikt i alla fall, jag skulle gärna jobba här ute lite oftare!

20130416-224923.jpg

Det här inlägget postades i Jobb. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s