Måndag!

Måndag igen och chefen är tillbaka från 1,5 veckors semester. Busy, men inte så farligt som jag trodde. Jag ska dessutom jobba ute på ett av våra event imorgon hela dagen, så jag är inte tillbaka på kontoret förrän på onsdag. Skönt med lite variation!

Jag har ju kört måndagsmål så gott som varje vecka sen i november nu, så jag gör detsamma igen.

Förra veckan:

 • Göra klart min nya, stora jobbuppgift. Yep
 • Belöna mig på lämpligt sätt när jag har klarat den stora uppgiften! Kanske med en finlunch eller en massage. Det glömde jag faktiskt. Får göra det nu i veckan, det är ju viktigt att fira sig själv och sin utveckling!
 • Boka in 2 x 1 h lästid i veckan/helgen. Check, det blev till och med 5-6 timmar över helgen.
 • Göra klart en av mina påbörjade coachinguppgifter. Nej, jag kom inte så långt.
 • Fortsätta min träning i samma linje som tidigare och bli starkare för varje vecka som går. Var inte fullt så motiverad förra veckan, så det blev ungefär hälften så mycket träning som jag brukar. Men nu är det nya tag!
 • Fortsätta min tacksamhetsövning varje dag och både uppskatta vardagen samtidigt som jag vågar drömma stort. Så gott som varje dag och jag märker hur stor skillnad det gör. Även de dagar som man står inför lite fler utmaningar.

Denna veckans mål:

 1. Fokusera på att äta efter vad jag vet funkar för mig, undvika socker (åt godis härom dagen och eftersom jag inte äter det så ofta så kände jag mig nästan bakis, konstigt hur starkt kroppen kan säga ifrån), planera mina mellanmål och lyssna på vad kroppen vill ha (inte vad huvudet tycker ser godast ut).
 2. Fortsätta med lässchemat för pluggandet, det funkar bra.
 3. Göra klart den där coachinguppgiften. En gång för alla!
 4. Läsa skönlitteratur sådär bara för skojs skull och hitta tillbaka till läsningen för nöjes skull. Läser mest för skolans skull och även om det är intressant så är det inte så värst avslappnande.

 

20130415-233130.jpgImorse på bootcampet så regnade det, men annars så möts jag ofta av det här när jag är uppe och tränar vid 6-7 på morgonen. Vackert det där morgonljuset.

3 thoughts on “Måndag!

 1. Mmmm, vackert – men galet!! Men jag förstår lite hur du menar: har varit tvungen att hoppa över att gå till och från jobbet två dagar nu (öroninflammation) och jag saknar det!! Ha en bra vecka!
  Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s