Sjukstuga 2.0

Tack för era rara kommentarer igår. Ja, vi gör inte många knop här, förutom att jag har varit ute på en långpromenad och handlat proviant till sjuklingen. Sedan så ringde T’s mamma och skrämde upp oss och hävdade att det kunde vara bältros istället för vattkoppor, vilket tydligen är väldigt smittsamt även för mig som också redan haft vattkoppor. Hoppas verkligen inte att jag också åker på det, för det tar tydligen minst 1-2 veckor att bli frisk. T ska till doktorn imorron bitti för att få svar på sitt blodprov, så vi får se.

Men som jag sa till T tidigare, om det smittar så är jag nog redan utsatt så vi får väl se hur jag mår när jag vaknar imorgon.

Dock är det ju som bekant inget ont som inte för något gott med sig. Vi har fått en massa tid tillsammans den här helgen och det har varit mysigt. Dessutom så har jag hunnit plugga en massa vilket var väldigt välbehövligt. Visst var det lite trist att missa min kompis födelsedag, men så är det ju ibland!

20130414-200204.jpg

Några bilder från min promenad idag. Bra namn på en pub / festligt på grannarnas balkong / blomlådor och gatstenar / cykelpower / gamla viktorianska hus bland gröna blad / mer cykelpower / T gillar motorcyklar så jag tog en tröstbild åt honom på den här fina Harleyn / murgröna och litet fik i bakgrunden / väldigt små, men lummiga trädgårdar längs hela Rathdowne Street 

3 thoughts on “Sjukstuga 2.0

  1. Oj då!!! Säger som Freja!! Men skall läsa lite längre fram på din blogg – kanske har han fått svar nu?
    Otroligt fina fotón!

    Kramar

  2. Nejdå, det var inte bältros, utan “bara” vattkoppor. Men det är synd om stackarn! Jag har klarat mig ifrån utslag än så länge, hoppas att jag håller mig frisk nu för två sjuklingar i samma hus blir en för mycket!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s