Sjukstuga 2.0

Tack för era rara kommentarer igår. Ja, vi gör inte många knop här, förutom att jag har varit ute på en långpromenad och handlat proviant till sjuklingen. Sedan så ringde T’s mamma och skrämde upp oss och hävdade att det kunde vara bältros istället för vattkoppor, vilket tydligen är väldigt smittsamt även för mig som också redan haft vattkoppor. Hoppas verkligen inte att jag också åker på det, för det tar tydligen minst 1-2 veckor att bli frisk. T ska till doktorn imorron bitti för att få svar på sitt blodprov, så vi får se.

Men som jag sa till T tidigare, om det smittar så är jag nog redan utsatt så vi får väl se hur jag mår när jag vaknar imorgon.

Dock är det ju som bekant inget ont som inte för något gott med sig. Vi har fått en massa tid tillsammans den här helgen och det har varit mysigt. Dessutom så har jag hunnit plugga en massa vilket var väldigt välbehövligt. Visst var det lite trist att missa min kompis födelsedag, men så är det ju ibland!

20130414-200204.jpg

Några bilder från min promenad idag. Bra namn på en pub / festligt på grannarnas balkong / blomlådor och gatstenar / cykelpower / gamla viktorianska hus bland gröna blad / mer cykelpower / T gillar motorcyklar så jag tog en tröstbild åt honom på den här fina Harleyn / murgröna och litet fik i bakgrunden / väldigt små, men lummiga trädgårdar längs hela Rathdowne Street 

Det här inlägget postades i Allmänt, Melbourne. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sjukstuga 2.0

 1. Freja skriver:

  Hoppas att det inte är bältros, det ska visst vara mycket smärtsamt!

 2. ergo sum skriver:

  Oj då!!! Säger som Freja!! Men skall läsa lite längre fram på din blogg – kanske har han fått svar nu?
  Otroligt fina fotón!

  Kramar

 3. bortabrabloggen skriver:

  Nejdå, det var inte bältros, utan ”bara” vattkoppor. Men det är synd om stackarn! Jag har klarat mig ifrån utslag än så länge, hoppas att jag håller mig frisk nu för två sjuklingar i samma hus blir en för mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s