Sjukstuga

Mig är det ingen fara med (än så länge, *peppar peppar*), men stackars T har åkt på vattkoppor. Jo, ni läste rätt. Trots att redan haft det som barn. Jag har också haft det som liten, och hoppas att jag klarar mig undan den här gången.

Jag skulle egentligen gått på födesedagsmiddag för en kompis ikväll, men jag är hemma och leker sjuksyster istället. Ville inte heller riskera att smitta om någon av de andra på middagen inte redan har haft det. Inte så glamouröst för en lördagskväll, men jag passar på att få en massa plugg gjort medan stackars T halvsover på soffan.

Bild från http://weheartit.com/entry/3677895/

T är inte såhär prickig än… Men han kanske hinner bli det tills imorron. Bild från http://weheartit.com/entry/3677895/

Hoppas er lördag är desto trevligare!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sjukstuga

 1. Freedomtravel skriver:

  Usch, stackarn! Men det borde man väl inte kunna få om man haft det som barn? Jag hade det aldrig som barn och fick det när jag var 23… INTE kul! Men det finns medicin som gör att det går över fortare! Hoppas att ni fått det!?

 2. Sophie skriver:

  Aj då. Stackarn. Hoppas han kryar på sig snart. Kram

 3. Freja skriver:

  Men stackarn! Hoppas det blir lindrigt!

 4. ergo sum skriver:

  Men stackars T! Krya på honom! Kram

 5. bortabrabloggen skriver:

  Tack för etr omtanke allihopa! Någon medicin har han tyvärr intå fått, doktorn nämnde det inte ens utan s bara att vi skulle fortsätta med panodil och mycket vila. Får se hur det går för honom stackarn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s