Sjukstuga

Mig är det ingen fara med (än så länge, *peppar peppar*), men stackars T har åkt på vattkoppor. Jo, ni läste rätt. Trots att redan haft det som barn. Jag har också haft det som liten, och hoppas att jag klarar mig undan den här gången.

Jag skulle egentligen gått på födesedagsmiddag för en kompis ikväll, men jag är hemma och leker sjuksyster istället. Ville inte heller riskera att smitta om någon av de andra på middagen inte redan har haft det. Inte så glamouröst för en lördagskväll, men jag passar på att få en massa plugg gjort medan stackars T halvsover på soffan.

Bild från http://weheartit.com/entry/3677895/

T är inte såhär prickig än… Men han kanske hinner bli det tills imorron. Bild från http://weheartit.com/entry/3677895/

Hoppas er lördag är desto trevligare!

5 thoughts on “Sjukstuga

  1. Usch, stackarn! Men det borde man väl inte kunna få om man haft det som barn? Jag hade det aldrig som barn och fick det när jag var 23… INTE kul! Men det finns medicin som gör att det går över fortare! Hoppas att ni fått det!?

  2. Tack för etr omtanke allihopa! Någon medicin har han tyvärr intå fått, doktorn nämnde det inte ens utan s bara att vi skulle fortsätta med panodil och mycket vila. Får se hur det går för honom stackarn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s