Spännande tävling

En intressant tävling som jag snubblade på, där man kan vinna att få sitt eget foto projicerat på Sydney Opera House. Låter det lite för bra för att vara sant? Det finns säkerligen ett par restriktioner kring vilken typ av bilder de tillåter, men visst vore det en rätt cool canvas att ha sitt semesterfoto på? 🙂

Ett av mina egna foton från när jag bodde i Sydney 2010.

Ett av mina egna foton från när jag bodde i Sydney 2010.

3 thoughts on “Spännande tävling

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s