Mina dikter

En av mina fina vänner frågade häromdagen vart jag har mina dikter samlade här i bloggen. Jag insåg att de inte hade sin egen kategori, så nu har jag skapat en egen underkategri åt dem som ni hittar här.

Mitt skrivande går lite i perioder, och nu var det länge sen jag skrev dikter sist. Men om ni vill kan ni kika in på länken ovan för ett par gamla alster. Ett par som jag själv blev riktigt nöjd med är Storm, Till våra systrar, In the Arms of the Shadows och Ungdomen och havet.

När jag satt där och bläddrade tillbaka i arkivet så noterade jag att jag skrev flest dikter när jag var ute och reste runt Australien under 2010. Kanske var det så att det fanns mycket känslor att skriva om då. Men jag tror egentligen inte att känslorna var fler då, utan att det bara var snabbare kast mellan ytterligheterna. Nu i vardagen så finns det ju precis lika mycket känslor, men de utspelar sig bara på ett annat sätt. Intressant det där.

3 thoughts on “Mina dikter

  1. jag tror att man har olika perioder i livet när man skriver ner sina tankar, just i dikter och annat, det har jag också gjort
    kramar och en fin helg till dig

  2. Merci! Hittade dem nastan direkt, nu ar de utskrivna och ska upp i mitt kontor/gastrum :). Ikvall ska nyanlanda familjemedlemmarna firas med drinkar hemma hos mig. Onskar du vore har! Imorgon ar det dags for ovningen..!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s