Mina dikter

En av mina fina vänner frågade häromdagen vart jag har mina dikter samlade här i bloggen. Jag insåg att de inte hade sin egen kategori, så nu har jag skapat en egen underkategri åt dem som ni hittar här.

Mitt skrivande går lite i perioder, och nu var det länge sen jag skrev dikter sist. Men om ni vill kan ni kika in på länken ovan för ett par gamla alster. Ett par som jag själv blev riktigt nöjd med är Storm, Till våra systrar, In the Arms of the Shadows och Ungdomen och havet.

När jag satt där och bläddrade tillbaka i arkivet så noterade jag att jag skrev flest dikter när jag var ute och reste runt Australien under 2010. Kanske var det så att det fanns mycket känslor att skriva om då. Men jag tror egentligen inte att känslorna var fler då, utan att det bara var snabbare kast mellan ytterligheterna. Nu i vardagen så finns det ju precis lika mycket känslor, men de utspelar sig bara på ett annat sätt. Intressant det där.

Det här inlägget postades i Dikter, Resor, Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mina dikter

 1. ansepanse skriver:

  jag tror att man har olika perioder i livet när man skriver ner sina tankar, just i dikter och annat, det har jag också gjort
  kramar och en fin helg till dig

 2. S skriver:

  Merci! Hittade dem nastan direkt, nu ar de utskrivna och ska upp i mitt kontor/gastrum :). Ikvall ska nyanlanda familjemedlemmarna firas med drinkar hemma hos mig. Onskar du vore har! Imorgon ar det dags for ovningen..!

 3. bortabrabloggen skriver:

  Ansepanse: Jo, så är det verkligen!
  S: Bra att du hittade dem igen, och tack för att du frågade, det hjälper mig att organisera bloggen lite bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s