Mat för tanken

Om jag inte är ute och tränar på lunchen så sitter jag gärna och läser. I vår kontorsbyggnad har vi dessutom ett fint café med gott om soffor att sitta och läsa i lugn och ro. Ofta har jag en coachingbok i väskan, men idag så valde jag den här tidningen istället.

Jag har köpt lösnummer av Mindfood under det senaste året, men jag tror faktiskt att jag ska börja prenumerera på den. En intressant tidning med reportage från hela världen, inte alltför politisk men helt fri från skvaller och paparazzibilder. Otroligt vackra foton och berörande historier gör att man läser låååångsamt och sparar på upplevelsen. Sedan Magasinet och hemsidan Yourlife lade ner förra året hemma i Sverige så har jag letat efter ett nytt favoritmagasin och jag är riktigt nöjd med den här ersättaren!

Har ni några favorit-tidningar eller magasin som ni gärna läser? Och varför gillar ni just dem?

20130411-141252.jpg

Det blev en apelsinjuice till lunchen också, hela kontoret är förkylda av växlingen från dag till dag i temperaturer, så det gäller att ladda upp med vitaminer nu!

Det här inlägget postades i Läsvärt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mat för tanken

 1. ergo sum skriver:

  ”Mindfood” – vilket bra namn på en tidning! Njaa, jag är otrogen vad gäller tidningar och magasin. Har svårt att tycka att bara vissa ”duger”. Jag läser gärna Ordfronts magasin, Tiden, Illustrerad Vetenskap, National Geographic, Vagabond, olika pedagogiska magasin.. Men ingen av dem regelbundet. Jag är mera en dagstdinings- och boktjej. Om det nu finns sådana..

  Bra att du dricker vitaminer! Inte kul alls att få en höstförkylning!

  Kramar

 2. Emma skriver:

  Har du läst frankie? Köpte den sist jag var på Safeway och den var rätt kul. Hoppas du håller dig frisk! Ska få influensa vaccin på måndag…

 3. Freja skriver:

  Jag har lagt ner tidningsläsande sen i höstas. Nej, inte alldeles korrekt, jag läser fortfarande serietidningar!

 4. bortabrabloggen skriver:

  Ergo: Jag brukade läsa en herrans massa magasin och tidningar, men jag har liksom inte tid nu när jag pluggar en del också. Men jag har precis börjat prenumerera på en ny coachingtidnign, längtar efter första numret!
  Emma: Jag har inte läst den, får ta och kolla nästa gång jag är i affären!
  Freja: Jag läser våra gamla serietidningar varje gång jag är hos pappa. Älskar att dyka ner i högen med Kalle Anka, Bamse och 91:an.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s