Att utforska

Om det är något jag gillar så är det att upptäcka nya ställen. Det fina med att flytta är ju att man får chansen att hitta massa nya små ställen att handla på, äta på, köpa kaffe, dricka vin eller kanske bara umgås på. Även om man gillar sina gamla favoriter så skadar det ju aldrig att ha några fler favoriter, eller hur!

Nu har jag ju i och för sig bara flyttat en 10 minuters promenad bort från min gamla lägenhet, men Melbourne är klurigt på så sätt att det finns ett eller flera små centrum i samma förort/område. I Carlton North där vi bor nu så är det Rathdowne Street, och mest Rathdowne Village som är hjärtat i området. Massor med fik att prova sig igenom, sånt gillar jag!

Ikväll orkade vi inte laga middag, och jag var rätt slut efter en lång dag på jobbet plus ett coachingseminarium. Så det blev en tur till vår lokala pub istället. T käkade stek för $12 och jag mumsade i mig en hel hög med spicy chicken wings, så himla gott!

Känner mig lite sliten idag, så jag lyssnar på kroppen och går och lägger mig tidigt. Hoppas ni har en bra Hump Day! 🙂

Det här inlägget postades i Melbourne. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Att utforska

 1. Freja skriver:

  Visst är det kul att vara på nya ställen! Det gillar jag med. Och att äta på nya ställen och testa vad som är mysiga ställen, vilka som serverar godast mat, vilka som har den mest prisvärda menyn…

 2. fialia skriver:

  Så trevligt att upptäcka nya ställen,
  ha de Fia

 3. bortabrabloggen skriver:

  Ja visst är det härligt att utforska, både på gamla och nya ställen!

 4. ergo sum skriver:

  *ler* Tycker mycket mest om att upptäcka nytt! Prova, känna in och uppleva! Därför har jag aldrig upplevt flyttar som något negativt eller hållit något område/land som HELT omöjligt att flytta till.. Man vet aldrig.. är mera min filosofi.. Och du, du är klok som lyssnar på din kropp…

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s