Resultat!

I linje med mitt inlägg om träningsmotivation förra veckan så ville jag också passa på att dela med mig av mina resultat kring min omläggning av maten.

I en dryg månad nu så har jag kört en HerbaLife shake/smoothie till frukost och blivit mycket bättre på att äta 2 mellanmål per dag. På 5 veckor så har jag tonat upp och tappat 15 cm totalt i måtten över kroppen plus att jag har omvandlat en hel del kroppsfett till muskler. Vågen har stått rätt stilla, men jag mår så himla mycket bättre, har inga blodsockerfall eller orolig mage längre. På det stora hela väldigt stora resultat av små förändringar i vardagen!

Jag ska lägga upp före- och efter-bild här i bloggen lite senare så får ni se.

Det är väldigt intressant hur jag har tränat och ätit på ett visst sätt väldigt länge och varit frustrerad för att jag inte fått resultat, och så byter man ut ett par små enkla saker och ser resultat direkt. Inte klokt egentligen. Men kul att även små förändringar ger så mycket ny energi!

20130410-143028.jpg

Update: Störst skillnad har jag faktiskt märkt i min ansiktsform. Jag har alltid haft väldigt nypvänliga och lite bulliga kinder, men när man ser bilden till vänster från januari (kan tillägga jag vid fototillfället var på väg till en svensk tennisfest, därav den fina hatten) och bilden till höger (idag) så ser man rätt stor skillnad tycker jag. Sedan är det ju absolut inget fel på att ha nypvändliga kinder heller! 🙂

6 thoughts on “Resultat!

  1. Visst är det skönt med snabba resultat, grattis! Men blir du inte less på att dricka sådana där shakes och smoothies? Jag tycker de smakar så konstgjort. Och så blir jag så sugen på att tugga.

  2. Så kul att märka resultat! Jag behöver göra nått med min kost oxå, men jag behöver få med hela familjen på att äta hälsosammare så jag får se hur det går…

  3. Freedomtravel: Jo, jag ska gräva lite i bildarkivet för att hitta en gammal bild som tydligt visar skillnaden.
    Krönikören: Jag har aldrig tyckt om att äta frukost så för mig är det perfekt. Jag blandar alltid i banan, färska bär, chia frön och annat gott så det smakar inte konstgjort alls!
    Freja: Jo det är ju bara att bestämma sig och sen testa ett par olika metoder tills man hittar det som funkar. För mig är detta inte en diet, utan en ny livsstil som funkar utmärkt med min vardag. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s