Power måndag!

Ny vecka igång, och på jobbet så har jag en ny grej som jag jobbar på som ligger låååångt utanför min comfort zone. Men i linje med gårdagens inlägg om mindset så ska/kan/vill jag lära mig dessa nya saker också!

Förra veckans mål:

 1. Bootcamp x 2 Yes!
 2. Springa x 3 Blev x2, men det är jag ändå nöjd med! (Borde kanske tillägga att jag också cyklar till jobbet minst 4 dagar i veckan, och sedan vi flyttat så är det en tappert lång uppförsbacke både på ditvägen och på hemvägen. Toppen för att bygga kondition!)
 3. Göra klart en examinationsuppgift till coachingen. Nej, men jag har läst det jag behöver för att kunna göra klart den nu i veckan!
 4. Boka in minst 2 x 1 h lästid i veckan. Yes, läste nog mer än så till och med, men att boka in lästiden i kalendern funkade bra för mig.
 5. Bjuda in ett par av tjejerna för tjejkväll hos mig om några veckor. Nej, ska ta tag i det nu i veckan!
 6. Efter flytt och fix så ser jag fram emot en ”stabiliseringsvecka” och lite vanlig hederlig vardag. Ibland kan det vara underskattat, så varje eftermiddag/kväll ska jag tänka på något vardagligt som jag är tacksam för. Det kan behövas ibland! Absolut. Både T och jag sa igår kväll hur skönt det var att förra veckan stabiliserat in oss så sakterligen i vår nya vardag, och det känns jätteskönt. Tänkte tacksamma vardagstankar minst en gång om dagen och jag är övertygad att det hjälpte min sinnesstämning överlag också!

Denna veckans mål:

 • Göra klart min nya, stora jobbuppgift.
 • Belöna mig på lämpligt sätt när jag har klarat den stora uppgiften! Kanske med en finlunch eller en massage.
 • Boka in 2 x 1 h lästid i veckan/helgen.
 • Göra klart en av mina påbörjade coachinguppgifter.
 • Fortsätta min träning i samma linje som tidigare och bli starkare för varje vecka som går.
 • Fortsätta min tacksamhetsövning varje dag och både uppskatta vardagen samtidigt som jag vågar drömma stort.

Har ni några särskilda mål för er vecka som ni vill dela med er av? 🙂

4 thoughts on “Power måndag!

 1. Jag sätter, som vanligt inga mål, men jag tror jag ska ta och göra en kvartalsavstämning av mina mål för hela året…

 2. *ler* Har inga mål heller för veckan. Eller jo – det har jag ju nog. Att vara glad! Trots kylan… 😉

  Ha det riktigt bra i veckan!
  Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s