Shopping och fest

En riktigt härlig lördag såhär långt. Över 25 grader varmt trots att det borde vara höst nu, så vi klagar inte.

Gick en rask morgonpromenad med T runt Princes Park. Jag försökte även göra en chin up på en av träningsstationerna, men jag orkade inte riktigt det så T fick hjälpa till lite. Nytt träningsmål – att göra en chin up utan hjälp.

Sedan så luchade jag med vännen L och hon tog med mig till storvaruhuset Costco. För er som bor i Australien och USA så kanske ni känner igen det, och jag har för mig att det finns i England också. Ett gigantiskt varuhus som har storpack på allt från mat till teknik. Billigt är det också, men man behöver medlemskort för att komma in. Jag hittade de här små gosedjuren på en soffa därinne, men L tyckte inte att jag skulle köpa dem. Bra tips kan man tycka! 🙂

20130406-192745.jpg

Nu är T och jag tillpiffade och ska på 30-årsfest hos några vänner. Skål och trevlig lördag önskar vi er!

4 thoughts on “Shopping och fest

  1. Hahahaha, han verkar klok, din T. Men 25 grader??? Höst??? Baaahhh…. Blä på er! 🙂
    Hoppas ni hade en trevlig lördag!
    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s